I'm singing this song for You !

Speak up! / Permalink / 1
Konniciwa :*
Dagen började med att Carin väckte mig när hon satte på tv:n . Efter 30 minuter stack hon iväg å skulle jobba . Hon jobbar på MQ i växjö för er alla som inte vet ;) .. Johan var redan borta för länge sedan . Han var näligen å skrev högskoleprovet .

Frammåt 12 tiden kom min kära farmor och plockade upp mig med sin begagnade och rostiga Skoda ^^ Det blev en sväng in till MQ , för att säga hejj till Carin , Lagerhaus , Skopunkten och Donken ute på Norremark ! Jag duktig som jag var lyckades jag att införskaffa mig en stekpanna med botten formad som ett hjärta, plugg-piller och ett par skinnstövlar .

Efter denna dagsupplevelsen i Växjö-City så begav jag mig vidare mot Lenhovda , där jag skulle träffa familjen Andersson-Jarl-Wennman ^^ Oliver hade köpt sig en alldeles egen fyrhjuling ! Han hade också lyckats shoppa på sig en sketetuff hjälm och en såndär skyddskrage .
Min nyaste kusin Moooey fick jag även se lajv idag för första gången . Mycket sötare i verkligheten än på bild lovar jag er ! heh :P

Imorrn är det somsagt söndag och jag ska antagligen åka hem till familjen Svahn ! =D 
Det var riktigt längesen man såg dom ! Och som jag saknat dom ! <33

Och nu är det somsagt dags att dra sig mot tv:n för att se Grease med min farmor .Over and Out !
/ juliaa .

Visit in Växjö .

Speak up! / Permalink / 0

yehopp . då sitter man här igen me hela huet full me färg . Gör återigen ett försök till att färga det . Denna gången avfärgar jag det först och sen färgar på den riktiga färgen .. Det ska iaf bli lila =)
Tog tåget till växjö från osby innan idag för att hälsa på farbror johan å carin .

Innan idag så var det avslutning på temaveckan , och det prov vi skulle skriva var ett gruppgrejj som gick ut på ungefär som en skattjakt . :P Vi CSI-are vann (aa)
Sen kom radion å intervjuade oss . Riktigt hemskt var det :O det var fan jag som pratade mest ^^

Aja , nu är det dags att slänga i mer färg i håret . så ha de fint allihopa =Dloove , juliaa

Back on Track ..

Speak up! / Permalink / 3
.. and I like it !

Nu är det såhär att Jag, Juliaa Mariaa Feliciaa Aandersson, har börjat simma igen efter ett 5 månaders långt uppehåll .. Snacka om att de va svårt att komma tillbaka i rätt tempo .
Men iaf . Det var så jävla skönt !!
Det är helt underbart att vara tillbaka igen ! Och som jag längtat . Jag kände ren lycka rakt genom hela kroppen .! Visserligen så gjorde det fortfarande lite ont i min axel sen sist jag simmade . Men nu var det iaf en positiv smärta ! ^^

Aja .. Imorrn är det 3 dagen på temaveckan och sen blir det att träna mina småttingar, och sen träna själv .. :)

sen dessutom så fick jag en kusin igår också :)
Moa Wenman
10.20
20/10-08

Mooooey on pic ^^Looove , Juliaa
Till top