Konichiwa!

Speak up! / Permalink / 0
Aloha snyggingar!
En vän till mig här borta i Holland har fátt för sig att jag ska börja titta pá anime. Snäll som jag är sá gör jag det, jag kan tyvärr inte mer än säga att det är väldigt beroendeframkallande.
Kollar just nu pá en serie som heter Steins;Gate. Det är en serie som är baserad pá John Titor och hans pástádda tidsresor. Rättsá spännande faktiskt!
 
Hur som helst, det jag ville dela med mig av till er är den fantastiska introláten som spelar vid varje avsnitt. Det är nágot speciellt med den tycker jag, nágon typ av power i den som är lite oemotstándlig!
 
 
Skulle det finnas nágon som är lite intresserade av denna serie sá finns det en länk här under!
lots of love,
- me -
 

Funderingar

Speak up! / Permalink / 0
Dá har man varit i Holland i en vecka nu, det vill säga är det bara en vecka kvar pá mitt underbara sommarlov!
Härromdagen fick jag mig en tankeställare. Jag var i Sverige i drygt 1,5 mánad. Jag jobbade heltid under större delen av min vistelse i Sverige. Jag hade även en vecka ledigt precis när jag kom, och perioder med lediga dagar under mitt schema.
Jag uppmärksammade pá Facebook att under denna period skulle jag vistas i Sverige, och ville därför träffa sá mánga av mina kompisar som möjligt, eftersom det är ganska sá svárt att träffa dom regelbundet när man 1000km iväg frán varandra.
Jag smsade och skrev pá facebook till mina kära vänner, men fick desvärre ingen positiv respons. Antingen var personen upptagen med att hänga pá stranden eller umgás med andra gemensamma vänner, eller i värsta fall sitta hemma och göra ingenting. Skulle nágot organiseras, sá fick jag ta det i egna händer, eftersom att mest troligt "orkade" inte person 2 bry sig tillräckligt.
 
Sá här kommer min lilla tankeställre, eller frága, eller vad man nu säger. Är jag verkligen ett sádan fruktansvärt rövhál man bör visa avsky till, isáfall BERÄTTA det väldigt gärna för mig, sá slipper jag oroa mig.
Bara för att jag är bosatt i Holland betyder inte det att jag är en alien, eller nágon typ av liknande kreatur.
Jag tänker inte nämna nágra namn, men enbart tvá vänner ville spendera en kväll eller ett par timmar med mig (förutom när det var nágon fest, men dá hinner man inte prata om allt man vill osv). Tvá stycken! Det frustrerar mig en aning.
 
Sá snälla, ni som känner er lite träffade av detta inlägg och inte orkar göra nágot av vár relation, bara berätta hur det är, och im fine with it. Sá enkelt är det.
 
Over and out
Till top