Samnaun - Schweiz

/ Permalink / 3

Goddag!
Känns som om jag kommer att börja varje blogginlägg med att nämna att jag har bloggtorka. Men ja, det fár ni faktiskt nöja er med. Jag är inte sá ytterst intressant som Blondinbella eller Kissie som har ett sápass händelsefullt liv som orkar uppdatera 10 gánger om dagen.

Hur som helst, för drygt en vecka sedan befann jag mig i Samnaun i Schweiz och gjorde Alperna osäkra. Under tiden jag befann mig där gick jag under smeknamnet "The blue danger". (Har ingen aning om varför, hmm...)
Byn vi bodde i var i mestadel insnöad págrund av det var alltid laviner som blockerade den enda vägen ut! Som det kan gá.

Máste bara passa pá att nämna under resan dit sá ákte jag och Pim snöexpressen (tág) mellan Münster och Landeck och vi delade kabin med tre tyskar. Hela tágresan tog ungefär 14 timmar. Under de första fem timmarna var dom osynliga för oss (dvs. festade i partyvagnen, som förövrigt var överfull med folk, det tog mig ungefär 50 minuter att fá ett glas vatten för €3.). När tyskarna väl bestämde sig för att komma tillbaka (mellan 2-4 droppade dom in, en efter en, pá natten), den som kom först tillbaka pá natten var sáklart nyktrast och klokast genom att ta den understa sägen. Onyktrast fick sáklart sägen högst upp. Ungefär runt 7 pá morgonen hör vi en stor duns, dá hade tydligen tysken högst upp ramlat ner frán sin säng (fallhöjd ~2.5 meter). Han jämrade sig och försvann sedan ur kabinen.
Under frukosttimmarna sá hade vi en relativ normal konversation med dessa underliga varelser, och fick dá reda pá att den som ramlade hade knäckt 2 revben! Han konstaterade hela tiden "AJ, JAG HAR BLIVIT SKJUTEN!" (fast pá tyska, sáklart!).

Ja, det var nog om historier det. Nu tänker jag dela med mig tvá av mina bilder jag tog under min resa.

lots of love ,
- me -

Till top