Hej och hå

Speak up! / Permalink / 0
Tiden bara rullar iväg och bloggen får inte speciellt mycket kärlek längre. Inte för att den någonsin har fått det, haha. Men jag vill bättra mig. Mest för att jag tycker det är roligt själv att bläddra tillbaka efter ett par år och se vad man hade för sig för pinsamheter.
Veckan som gick har väl mest bara bestått av examensarbete. Som jag nämnt i tidigare inlägg så är det otroligt tufft och krävande, men samtidigt jätteroligt. Jag har aldrig gjort något så avancerad förut. I tisdags hade jag köpt med mig kanelbullar till skolan. Som jag har suktat efter kanelbullar!
I fredags så passade jag på att ta mig en trip till Kalmar. Jag upptäckte till min stora förskräckning att jag inte hade några ljus kvar. Då blir man tvungen att åka till IKEA, haha! Jag fyndade massor av ljus, så många så jag klarar mig hela vintern (förhoppningsvis). Jag passade även på att köpa på mig två fantastiskt fina buketter på Plantagen. En bukett till mig själv och en bukett till Britta och Sture, min pappas morföräldrar. Jag har faktiskt inte varit vid deras grav sen Stures begravning för 16 år sedan. Så, när man ändå har vägarna förbi kunde man lika gärna svänga inom. De fick rensat och fredagsfint.
Jag å andra sidan hade fredagsmys med Millenniumtriologin i soffan med ett glas rött och ett par goda ostar. Inget går upp emot det. Fredagslyx när jag får bestämma!
 

Netflix and chill

Speak up! / Permalink / 0
Fast tittar man på netflix med sin syster så får frasen "Netflix and Chill" en heeelt ny innebörd, haha. Det har blivit mycket vin på sista tiden. Men det gör inget, för vin är gott! ;)
Det är rätt tufft i skolan just nu, väldigt långa dagar i biblioteket med examensarbetet. Jag skriver en litteraturstudie tillsammans med en klasskompis och vi har precis påbörjat dataanalysen, där vi sorterat ut meningsenheter, kondeserat och kodat. Jag tror jag håller på att smälla av så tufft det är. Mitt huvud är som gele när jag kommer hem om kvällarna. Då finns det faktiskt inget bättre än att slänga sig i soffan, sätta på en bra film och ta ett glas vin. Det är ren och skär avslappning för mig.
 
Till top