I'm singing this song for You !

Speak up! / Permalink / 1
Konniciwa :*
Dagen började med att Carin väckte mig när hon satte på tv:n . Efter 30 minuter stack hon iväg å skulle jobba . Hon jobbar på MQ i växjö för er alla som inte vet ;) .. Johan var redan borta för länge sedan . Han var näligen å skrev högskoleprovet .

Frammåt 12 tiden kom min kära farmor och plockade upp mig med sin begagnade och rostiga Skoda ^^ Det blev en sväng in till MQ , för att säga hejj till Carin , Lagerhaus , Skopunkten och Donken ute på Norremark ! Jag duktig som jag var lyckades jag att införskaffa mig en stekpanna med botten formad som ett hjärta, plugg-piller och ett par skinnstövlar .

Efter denna dagsupplevelsen i Växjö-City så begav jag mig vidare mot Lenhovda , där jag skulle träffa familjen Andersson-Jarl-Wennman ^^ Oliver hade köpt sig en alldeles egen fyrhjuling ! Han hade också lyckats shoppa på sig en sketetuff hjälm och en såndär skyddskrage .
Min nyaste kusin Moooey fick jag även se lajv idag för första gången . Mycket sötare i verkligheten än på bild lovar jag er ! heh :P

Imorrn är det somsagt söndag och jag ska antagligen åka hem till familjen Svahn ! =D 
Det var riktigt längesen man såg dom ! Och som jag saknat dom ! <33

Och nu är det somsagt dags att dra sig mot tv:n för att se Grease med min farmor .Over and Out !
/ juliaa .
Till top