Tinnitus i hjärtat

Speak up! / Permalink / 1
Åter igen, mina händer vilar på tangentborder och jag stirrar rakt in på en tom skärm, som så småningom kommer fyllas av ett par rader text. Egentligen ett par helt meningslösa ord.

Jag tycks ha gått in i en fas, en väldigt trött och hungrig sådan! När jag inte äter, då sover jag. Jag känner mig förövrigt som bob hund, åtmindstonde en utav hans låttitlar, tinnitus i hjärtat. Det är så mycket jag vill, men som jag inte kan göra, eller rättare sagt, jag vågar inte göra! Eller så har den dära förbannade latmasken slått till och gett mig glosylt till frukost, och då förblir jag sittandes hemma. För solen, nej, den tycker jag inte om! Det blir så fruktansvärt varmt då.

Och saknad, ja, det gör också rätt så ont. Jag saknar min såkallade sextoy, som han har blivit kallad av en del människor.. Jag förstår inte riktigt varför, haha! Hade inte en massa trubbel dykt upp, hade han fortfarande varit här och jag hade sluppit denna förbannade saknaden. Nu är han borta, borta med vinden. Och det lär dröja ett tag till vi ses nästa gång. Dumma militärplikt!

Men för att liva upp stämningen i vardagen, så tog jag tag i livet. Jag gjorde halkan! Och fy fasen vad kul det var. Det var en jäkla härlig känsla att få köra bil, ensam! Och att få sladda och vara allmänt busig med handbromsen! :) Däremot hade jag inte velat uppleva ett sådant ögonblick när jag är ute och kör på riktigt. Det gjorde rätt så ont att krocka i bara 7km/h.

Jag har också insett att jag önskar mig en stekpanna, shotglas och en volvo s60 i 18års-present.
Ja, det är snart det. Tiden bara springer förbi. Jag tar också studenten nästa år. Vad vill jag göra sedan? Sova hemma på soffan? Börja plugga? - till vad, sjuksköterska? Åka ut på ett sabbatsår? Försöka hitta ett jobb? Ja, frågorna är många och svaren är dessvärre aningen färre.

Ja, och nu tycker jag att sängen kallar.
Det hade varit skönt att somna och vakna up fit for fight imorgon, det vore kul! :)

God natt!
- Me -
Till top