Waisted

Speak up! / Permalink / 0
Jag lever! Dock så befinner jag mig inte i mitt bästa skick... En halvt ihjälskuren tå på grund av en riktigt nasty infektion och sen så halsfluss på det hela också, mums! (Jag ska nog sluta med att springa halvt naken i snön!)
Vet inte riktigt varför jag skriver på svenska, jag bara kände för det helt enkelt. Kändes lite ovanligt dock, haha!

Har inte haft tid att uppdatera alls den sista tiden. Så mycket annat att pilla med och på. En del grejer händer för tillfället i skolan (idag kommer t.ex. statsministern på besök! O.o), och en massa grejjer runt omkring med.

För tillfället ligger mitt hjärta och sover i sängen, och önskar att jag med kunde vara med. Jag själv kunde inte sova längre, halsen är inte riktigt min bästa vän för tillfället, så nu pluggar jag religion och försöker vara duktig i köket. Bör koka mig en kopp te och äta några skorpor med honung, dels för att det är gott och dels för att en varm hals är skönt!

I helgen som gick var det mest slit tycker jag. Både simtävling och ett timvik i Lönsboda. Härligt med lite extra klirr i kassan! ;)
Hur som helst, på lördagskvällen (uppskattad tid: 21.15), när jag var på väg hem, så var det väldigt snöigt, blåste hårt och var väldigt halt så man inte kunde köra i mer än 60km/h utan att få sladd. Hur som helst, någonstans mitt imellan Lönsboda och Sibbhult i en rätt så skarp kurva får jag möte med ett djur. Själv hade jag inte en blekfet aning om vad det var för något djur, hade aldrig sett något liknande förut!
Berättade för pappa om det, och min beskrivning var på ett ungefär "Ser ut som ella (min hund för de som inte vet) i storlek och färg, fast ingen sån svans och sen var den fläckig också."
Tro fan att det var ett lodjur jag var på väg att smälla med denna lördagskväll. Mycket häftigt!
Som tur var kom både lodjuret och jag levande där ifrån! :)

Hur som helst, måste föröska att engagera mig i mitt studerande istället för att ödsla tid här i bloggen! Och ha det bra tills vi ses nästa gång. Vem vet när?

lots of love ,
- Me -
Till top