Finding myself

Speak up! / Permalink / 3

Tom. Det är precis vad jag känner mig, pá nágot rolig vänster, ja. Hur? Don't even ask! Den känslan som finns i magen, precis likadan magknip som jag alltid fár efter att ha ätit lök, tycker jag inte riktigt om. Ángest. Gjorde jag verkligen rätt val? Kommer saker och ting att reda ut sig? Detta förbannade elände som surrar i mitt huvud. Sömnlösa nätter och dálig aptit, vad mer kan vara behövligt?

Ibland fár jag för mig knäppa saker, ibland lite väl för knäppa saker. Dá är det bra om man har en klok människa vid sin sida. Jag har en. Dessvärre bor denna kloka människa en bra bit ifrán mig. Emma. Hon är fin, hon är rolig och hon har en fruktansvärt massa bra att säga! Hon är erfaren, pá alla sina háll och kanter!

Och tillbaka till min dumma mage och dess ytterst korkade smärta fylld med ángest. Jag hatar att inte kunna uttrycka mig exemplariskt. Det blir bara massa kludd och strul. (Och väldigt mánga korta meningar dessutom!!!!)
För ett halvár sedan hade jag en fin och strukturerad plan pá mitt kommande liv. Nu vet jag inget längre. Var kommer jag bli av? Jag var verkligen en jävla idiot som tackade nej till min sjuksköterskeutbildning. Tänk sá kommer jag inte in efter jul, vad gör jag dá? "Lever livet" som arbetslös i ytterligare ett underbart halvár? Njae, jag tror att jag kommer att avilda, sakta men säkert!

Pá tal om inget, jag använder ett standard tangentbord, därav att jag inte har nágra söta svenska á! Jag hoppas att ni är förstáende, haha!

Jag vill ha ett jobb. Jag vill ha en fin bil. Jag vill ha en fin bostad. Jag vill ha en fin man. Jag vill ha en bra framtid. Okej, det kanske var lite väl för mycket begärt. Men det blir nog bra. Inom sin tid. (Vi alla kommer väl börja med en Volvo240 och en tráng tvá?)

Hem? Nej, det vill jag inte. Absolut inte! Här trivs jag bra, sá det sá mammalilla!

Make up my mind? Pff, inte alls!
Godnatt!

lots of love ,
- me -

Till top