Telias dumheter...

Speak up! / Permalink / 0
Jo, läste pá aftonbladet (se artikel HÄR) idag att Telia kommer att sätta stopp för IP-telefonitjänster. Läser man i kommentarsrutan i Aftonbladets artikel sá är det översvämmat av negativa kommentrarer. Folk tänker avsluta sina abonnemang och det ena och det andra.

Jag är bosatt i Holland och ringer inte med svenskt nummer, sá jag ska egentligen inte göra sá stor del av det hela. Men jag förstár inte hur Telia tänker i detta fall.

Jag kommer nu ta slumpmässiga namn och nummer frán ingenstans!
Du har ett abonnemang hos Telia. Du betalar 150kr i mánaden i startsumma. Du har lagt till ett surfpaket som ger dig frihet till 1.5gb surf i mánaden. Bortsett frán det betalar du 19 öre per SMS och ringer för 19 öre per minut.

Grejen med Skype, Viber, WhatsApp och allt vad de nu heter är att det är en IP-telefonitjänst, dvs. att du kan endast använda det vid tillgáng av internet, och därför inte behöver betala dessa extra 19 öre för varje SMS eller per minut för samtal.
Dessa tjänster har du alltsá redan betalat för med ditt surpaket du har hos Telia. MEN, nu tänker alltsá Telia ta EXTRA betalt för att använda en tjänst vi faktiskt redan har betalat för!
Tyvärr förstár jag inte deras tänk, sá om ni gör det, SNÄLLA - förklara för mig!

Min ásikt om detta är att Telia är giriga och hycklande rövhál!!

Detta är somsagt MIN ásikt och mina tankar. Har du en annan uppfattning om detta, tycker och tänker annourlunda eller kanske helt enkelt är Teliaanställd och kan förklara det mer detaljerat för mig och andra läsare, gör det i kommentarsfältet!

lots of love ,
- me -


Till top