It's Christmas!

Speak up! / Permalink / 0
Då har äntligen julen passerat för iår. Kan inte med ord beskriva hur skönt det är, haha. Även om jag lyckades peta in långledighet under julen, så ska det bli skönt att återgå till jobbet. Jag har lyckats vända totalt på dygnet, så nu när jag varit ledig har jag somnar strax innan 20 på kvällen och stigit upp vid 5. Lite pensionärsvibbar på det!
 
Hur som helst, min jul spenderades som vanligt hemma i Sibbhult med familjen. Traditionsenligt hos mormor på lillejulafton tillsammans med morbor och hans familj. Julklappsutdelning för kidsen och paketlek för de vuxna. Jag hade vägarna förbi Höör för att köpa mig själv en julklapp också - en ny gitarr! Jag är så otroligt kär i denna fantastiska skapelse. Den är inte bara riktigt vacker att titta på, utan ljudet och användarvänligheten är to die for också.
Självaste julafton var lugn, farmor och mormor gjorde oss sällskap. Det blev varmrökt lax, gröt och ris a la malta. Och Kalle såklart. Zimpan och Maggan fick flest julklappar av oss alla. Ben, pipleksaker och tennisbollar. Bättre presenter kunde de inte önska sig!
 
Nu laddar jag om för jobb. Hela nyårshelgen. Håll tummarna för en lugn helg och inga galna patienter ;)
 
Till top