Kusinbus

Speak up! / Permalink / 0
Morsning korsning! Måndag igen och en ny arbetsvecka framför mig. Helgen som gick spenderades hemma i Skåne, igen. Det bjöds på 22-årskalas för Max och gåsmiddag hos mormor. Nu blir det nog inte förrän till jul jag kommer hem igen nästa gång.
 
Veckorna som kommer ska jag jobba mycket. Hoppas jag har tid att stanna upp och andas mellan arbetspassen. Jag har i samråd med min läkare fått både Sertralin och Atarax utskrivet mot min ångest och nedstämdhet. Förhoppningsvis kommer det att bli bättre. Men än så länge känner jag mig bara trött, riktigt trött. Och somnolent. Det är näst intill pinsamt att sitta och somna när man är bland folk.
Nu när jag varit ledig har jag somnat vid 20-snåret och sovit i 14-15 timmar, utan problem. Det är inte riktigt likt mig. Eller så kompenserar jag för all min förlorade sömn för ett par veckor sedan. ;)
 
Med tanke på min otroliga trötthet upplever jag inte heller ångest på samma sätt längre. Det är skönt, riktigt skönt faktiskt. Men jag är inte mycket till trevligt sällskap heller när jag är så trött. Jag vet inte vilket av de två som är bäst. Men det blir nog bra till slut. Jag tror det handlar om att vänja sig.
 
Till top