Köpenhamn

Speak up! / Permalink / 0
Herrejösses vad skönt det är att vara ledig från jobbet och komma bort från verkligheten ett par dagar! Jag tog Zimba med mig hem till Sibbhult i onsdags och myste med la familia innan jag drog vidare till Köpenhamn med Annie. Hotellet jag hade bokat var hundra gånger bättre än vad vi förväntade oss. Det låg supercentralt vid Rådhuspladsen, hade dundersköna sängar och världens största & smaskigaste frukostbuffé. Det är nog tur att jag inte bor i Danmark, annars hade jag nog ätit Wienerbröd till frukost varenda dag! ;)
Vi unnade oss massvis med god mat och drinkar och slösade halva månadslönen på Ströget. Vi besökte även Den Blå Planeten, som är nordeuropas största akvarium. Det var fantastiskt häftigt! Har ni vägarna förbi Köpenhamn så tycker jag definitivt ni ska besöka det stället!
Vi promenerade runt stan, tog turistbilder i Nyhavn och drack en pilsner eller två där också. Och sådär supersvensk som jag är så vill jag berätta vilket fantastiskt väder vi hade, haha!
 
Jag har även passat på att klippa och färga håret innan jag tog tåget tillbaka till Karlskrona idag. Det blev en kall, brun balayage. Jag älskar det och känner mig sååå fin i det!
 
Till top