Imagine Dragons

Speak up! / Permalink / 0
Och så var det dags igen för ett nytt inlägg! Jag börjar ju nästan bli bra på det här igen. ;) Vad har hänt sedan senast? Inte så speciellt mycket faktiskt. Jag har haft mig en släng av mansförkylning, usch, vad jobbigt det var! Tur jag hade Klara hemma som kunde ta hand om mig! Annars så jobbar jag på och fortsätter utmana mig själv till ett nya nivåer. Jag funderar även på vad för vidareutbildning jag är sugen på. Det är SÅ jobbigt eftersom det finns så mycket som verkar så roligt. Fast jag har massvis med tid att komma på vad jag vill, jag trivs jättebra där jag är nu. Dessutom är det inget som helst problem att vara allmänsyrra heller, så det så!
 
Jag har snöat in mig på att köpa bil. Jag behöver egentligen inte en bil eftersom jag tar mig runt stan på min cykel och när jag ska hem till Skåne åker jag tåg. Men det är så praktiskt med bil. Och dessutom är det så mycket bekvämare att storhandla med bil än med cykel. Jag velar mellan en Volvo V40 och en KIA Ceed just nu, de nyare modellerna. Men mycket kan hinna ändras till dess att det blir akutellt med bilköp. Måste hinna spara ihop lite cash också, såklart!
 
Igår var jag på bio med en kollega och såg på IT. Jag tyckte det var en riktigt välgjord film som tvingade mig att hålla för ögonen emellanåt samtidigt som hjärtfrekvensen ökade. Jag kände mig också riktigt paraniod när jag var ute och kissade med Zimba på kvällen sen efter jag kom hem. Jag gick långt ifrån alla tänkbara brunnar och längs belysta gator ifall det skulle komma någon läskig clown.
 
Nu har jag två pass kvar på jobbet innan jag är tvåveckorsledig. Hoppas det ska gå bra! Hittills har jag planerat in ett frisörbesök och en weekendresa till Köpenhamn med Annie. Ska bli så roligt att få komma bort, även om det bara är för en helg. Partaja, dricka goda drinkar, shopping och kvalitetstid ihop. Vad kan gå fel, liksom?! Dessutom fyllde Annie år igår, och då passade jag på att överraska med biljetter till Imagine Dragons i Globen nästa år. Jag utser mig själv till årets vän!
 
Ha det bäst tills vi hörs igen!
 
Till top