Trött

Krigszon / Permalink / 0
Idag skiner solen. Snön är bortsmält. Kollar man SMHI:s väderrapport för de kommande 10 dagarna i Karlskrona så utlovas det solsken. Jag skulle säga att jag är i mycket stort behov av lite D-vitamin! Vinterjackorna har åkt in i garderoben och skinnjackan har åkt fram. Jag är redo för vår!
 
De senaste veckorna har jag som tidigare nämnt jobbat massor. Jag är helt utmattad och initiativlös. Mest av allt känner jag bara för att tyna bort i sängen tills det att dags att stiga upp till jobbet igen. Jag har ingen som helst lust att ta min ångestmedicin heller eftersom den gör mig ännu tröttare.
På tisdag är det dags för ett nytt besök på psykiatrin. Då får jag diskutera detta, jag kan ju inte gå runt och vara trött resten av livet.
 
Jag tror även jag behöver lite förändring i mitt liv. Ett nytt jobb, att studera till hösten eller träffa några nya personer. Fast just nu vet jag inte hur mottaglig jag är för någon större förändring. Jag kanske borde få ordning på hälsan i första hand. Eller förändring kanske helt enkelt kommer göra gott för hälsan? Vem vet!
 
Till top