Att må bra

Krigszon / Permalink / 1
I veckan hade jag mitt sista inplanerade möte hos psykiatrin. Vi har under våren diskuterat fram och tillbaka om min ångestproblematik och nedstämdhet. Jag har fått hjälp att bearbeta saker som varit traumatiserande för mig. Jag är långt ifrån fullt återställd och tvivlar starkt på att jag någonsin faktiskt kommer bli det också, men jag är en god bit på vägen. Och jag tänker fotsätta åt samma håll.
 
Nu när min psykiska hälsa börjar komma i ordning kan jag smått börja fokusera på mitt fysiska välmående. Tillbaka med regelbunden träning och motion. Lust och motivation till att lägga om kosten och faktiskt gå ner de där sista kilona som jag började tappa i höstas.
 
Jag kan inte uttala mig om morgondagen, men idag mår jag bra. Jag har mycket att se fram emot inom de närmsta månaderna. Jag har åtta arbetspass kvar till semester. Jag har totalt fjorton arbetspass kvar som sjuksköterska på geriatriken innan jag påbörjar min specialistutbildning till hösten. Jag har en mycket spännande framtid framför mig på thoraxintensiven. Jag är peppad till 100 och det känns verkligen rätt just nu! Det ska semestras i Sverige, Tyskland, Kina och Korea snart med fantastiskt fina människor. Jo, jag kan mycket säkert bekräfta att de närmsta månaderna kommer bli riktigt bra.
 
Jag avslutar inlägget med en bild på världens finaste duo.
 
Till top