När tekniken strular

Speak up! / Permalink / 0
Bloggen har varit helt oåtkomlig i typ två veckor. Webhotellet där jag hade mitt mitt domän har flyttat till ett annat ställe, i samband med flytten blev det lite krångel. Bland annat förnyelse av mitt domän och DNS-inställningar. Sen har väl min ork och motivation till att ta tag i detta varit lite bristfälliga också. Huvudsaken är att det funkar igen!
 
Vad har hänt sedan senast då? Inte sådär överdrivet mycket faktiskt. Det tog mig inte mer än en hel vecka innan jag började feberfrossa och bli obstruktiv i luftvägarna igen, så det blev ett besök till vårdcentralen. En släng akut bronkit, så det var bara att gå hem och se glad ut. Idag är jag lite piggare, så hoppas på att jag jobba på söndag!
Jag har även hunnit med ett besök till frisören. En decimeter hår åkte av och färgade det nästintill svartbrunt. Och en lugg på det också. Väldigt annorlunda, men såå nöjd!
 
Varken blogglust eller livslust är på topp just nu. Så avrundar inlägget här. Tänkte mest bara uppdatera för att låta er veta att jag faktiskt lever ;)
 
Till top